Haugesund Sparebank Magasinsponsor

Kjære Vardvenner

Du leser nå tidenes første digitale Vardmagasin. Med dette magasinet ønsker vi å vise frem noe av den store aktiviteten vi driver med i Vard.

Hovedmålet med vår aktivitet er at våre spillere, ledere og frivillige får mange gode opplevelser, og at nye minner blir skapt for disse. Senere i magasinet kan du lese om noen av mine minner fra oppveksten i Vard, noe som er en av grunnene til at jeg nå sitter som styreleder i klubben. Jeg har et ønske om å gi noe tilbake til klubben, og være med å bidra til at andre får skapt de samme minnene som meg.

Det er stor aktivitet i barne- og ungdomsavdelingen. Rekrutteringen har de siste årene vært bra, og også i år har vi fått flere nye jentelag. Det er viktig for Vard at vi kan ha gode tilbud til både jenter og gutter som ønsker å spille fotball hos oss. Vardakademiet har også fått en ny vår, under kyndig ledelse av Kjell Sture Jensen. Dette er et supert tilbud for alle som ønsker å trene litt ekstra.

Ved å ha et godt tilbud for jenter og gutter som vil spille fotball vil vi forhåpentligvis også klare å utvikle noen spillere som tar steget til toppfotballen. De siste sesongene har så godt som hele A-stallen vår bestått av lokale spillere. Dessverre ser det ut til at årets sesong ender med nedrykk. Vi skal gjøre det vi kan for at vi skal være med å kjempe om opprykk igjen neste sesong.

Det er ikke å komme vekk i fra at vi har sterkt fokus på økonomien. Vi har levert positive resultater de siste årene, og vi har som ambisjon å klare det i år også. Det er utfordrende å drifte et lag på nivå 3, samtidig som man skal gjøre alle våre medlemmer til lags, men vi føler vi har klart å balansere dette i løpet av sesongen. Det har også vært nødvendig med fortsatt fokus på vedlikehold i Vardhallen, og i løpet av året har vi fått malt hele hallen utvendig, samt lukket noe av vedlikeholdsetterslepet.

Avslutningsvis håper jeg at Vardmagasinet faller i smak, og at dere får glede av historiene om livet på innsiden av Sportsklubben Vard Haugesund.

Kjartan Øvstedal, styreleder

Annonse
Vi bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse. Du kan eventuelt skru av dette i nettleseren din. Personvernerklæring